Graskantstekers - palenboren

Graskantstekers

Wil je de rand van je grasperk helemaal mooi recht hebben, kies dan voor een graskantsteker. Een spade is hier veel minder voor geschikt: die heeft een bol blad waardoor je nooit een echt rechte lijn kan vormen.  

Heb je maar een klein gazonnetje, dan heb je al genoeg aan de goedkopere variant, met houten steel. Gebruik je je graskantsteker intensief en wil je er jarenlang plezier aan hebben, kies dan de versie die volledig uit metaal is gemaakt.

Nieuw in het assortiment is de ergonomische graskantsteker, met een uniek gevormde buis waardoor je met één beweging van je voet de graskantsteker recht naar beneden kan duwen. Doordat je voet in het midden staat, werkt dit veel sneller en ergonomischer.

Ga je voor een perfect gazon waar geen grassprietje over de rand komt, dan val je zeker voor de rolgraskantsteker. Met zijn perfect geslepen rond blad snijdt die elk overtollig grassprietje precies af, voor de ultieme finishing touch van je gazon.

Palenboren

Er bestaan veel verschillende maten en modellen palenboren; de diameter varieert van 6 tot 15 centimeter. Spiraalboren zijn lichter en goedkoper maar werken even goed als schroefboren. Die laatste zijn duurder, maar ook sterker, zwaarder en duurzamer en vooral nuttig voor wie regelmatig gaten moet boren of op een stenige grond tuiniert.

Wil je in het gemaakte gat een paal slaan, kies dan een tuinhamer.

Pagina's

Node counts

2