Emmers & kuipen uit kunststof of metaal

Eenvoudig maar onmisbaar

Emmers en kuipen zijn eenvoudige maar onmisbare voorwerpen wanneer u in de tuin of op het land aan het werk bent. We bieden ze aan in metaal, rubber of polyethyleen (kunststof), naargelang uw voorkeur. Hier vindt u onze selectie voor de tuin, maar we bieden ook emmers en kuipen voor gebruik in de bouw aan. 

Klassieke emmers

Met onze emmers uit gegalvaniseerd (verzinkt) ijzer vervoert u 10 of 14 liter. Hun uitzonderlijke kwaliteit danken ze aan de platen van 0,70 mm dik waaruit ze gemaakt zijn. Heel wat steviger dan de doorsnee zinken emmer overigens, die maar 0,45 mm dik is. 

Tubtrugs®

Polet is exclusief verdeler van Tubtrugs®, het kleurrijkste merk van multifunctionele kunststof kuipen en emmers.U kiest uit een bonte verzameling van 9 kleuren en 6 vormen en formaten (van 14 liter tot 75 liter). 

Tubtrugs® zijn gemaakt van 100% polyethyleen, wat ze bijzonder flexibel maar toch stevig maakt. Dat maakt ze een stuk gemakkelijker om te dragen, ook met 1 hand. U kan deze vrolijke Tubtrugs® inzetten bij tal van taken. Ze dienen bijvoorbeeld als wasmand, als opbergmand of om in te verplanten. Ook voor voedingswaren kunnen ze veilig gebruikt worden.

Pagina's

Node counts

2