Handgereedschap tuin

Kleine tools voor kleiner werk

Klein handgereedschap hoort onmiskenbaar thuis in het arsenaal van de tuinliefhebber. De tools zijn ideaal voor kleiner werk waarbij u de rest van de tuin of grond niet wil verstoren. Denk bijvoorbeeld aan de voorbereiding van kleine grondvlakken en zaaibedden, het verplanten van jonge plantjes, of het onderhoud van uw rotstuintje.

Specifieke handwerktuigen

Voor bepaalde toepassingen en handelingen in de tuin is specifiek handgereedschap vaak onmisbaar. Denk aan een aspergesteker, een compostpook (om verluchting van het afval in de composthoop of het compostvat te vergemakkelijken), of een tuinwoeler, waarmee u gericht de grond los en luchtig maakt zonder te moeten spitten.

Zoals voor al onze andere tuinproducten kunt u ook voor al ons handgereedschap vertrouwen op de uitzonderlijke Poletkwaliteit en uitgebreide ondersteuning voor verdelers.

Waar vindt u ons handgereedschap?

Het tuin- en handgereedschap van Polet is verkrijgbaar in uw tuincenter of bij uw doe-het-zelfhandelaar. Niet zeker in welke winkel u het product van uw keuze kan vinden? Mail ons gerust! 

Bekijk ons handgereedschap in de catalogus op p. 53-54.

Pagina's

Node counts

2