Uw partner voor professioneel gereedschap & hobbytools

Een eeuw van kwaliteit en innovatie

Polet is leverancier en fabrikant van hobbytools en professioneel gereedschap voor tuin, bouw en industrie. Die vinden elke dag hun weg naar duizenden tevreden gebruikers.

Al meer dan 100 jaar geleden smeedde Polet de eerste spadebladen. Van de eenvoudige smidse van toen groeide het bedrijf uit tot de hoogtechnologische onderneming die we vandaag kennen. Kwaliteit en innovatie stonden al die jaren borg voor de commerciële bloei van het bedrijf.

Ondersteuning voor verdelers

Poletproducten worden hoofdzakelijk verdeeld in de gespecialiseerde vakhandel, in bouwmarkten en in tuincentra. Onze dealers krijgen van ons een ruime commerciële en logistieke ondersteuning.

Iedereen werkt met Polet

Als fabrikant van kwaliteitsgereedschap is Polet een begrip in zowat alle sectoren. In de tuinbouw, op bouwwerven en in de industrie: overal werkt men met Polet. En overal levert de Poletkwaliteit een hogere efficiëntie op. Dat weten zowel de vakman als de hobbyist naar waarde te schatten.

Van hobbyist tot professional

Niet iedereen maakt even intensief gebruik van gereedschap, en niet iedereen wil er hetzelfde bedrag voor neertellen. Het aanbod van Polet is volledig afgestemd op deze uiteenlopende behoeften. Het werd daarom ingedeeld in verschillende productlijnen.

Belgisch gereedschap met een Europese reputatie

Polet is een volledig Belgische onderneming. Maar de kwaliteit van onze producten en dienstverlening overstijgt reeds lang de landsgrenzen. Ook Nederlandse, Franse en Duitse tuinliefhebbers en vaklui kennen Polet als hun partner voor het zware werk. Zij vertrouwen zonder aarzelen op onze Belgische kwaliteit.

Node counts

2