Polet kwaliteitsgereedschap: Quality is our tool

Kwaliteitsgereedschap voor een kwaliteitsvol resultaat

Of u nu vaklui of hobbyisten over de vloer krijgt, u wil hen enkel kwaliteitsgereedschap aanbevelen. Want dat maakt hun werk aangenamer en efficiënter. En het resultaat van dat werk kwaliteitsvoller.

Polet ontwikkelt al meer dan een eeuw lang gereedschap voor de professionele markt en de hobbymarkt. De rode draad doorheen al die jaren is een verregaande specialisatie en innovatie. Het resultaat is een gevarieerd productaanbod en een ruime commerciële en logistieke ondersteuning voor onze verdelers.

Een streng gecontroleerd productieproces

De gereedschappen van Polet worden vervaardigd volgens internationale kwaliteitsnormen. Zowel tijdens als na de productie worden ze aan strenge testen onderworpen. Het fabricageproces is geïnformatiseerd om het zo efficiënt mogelijk te maken. Zo kunnen we onze prijzen internationaal concurrentieel houden.

In het uitzonderlijke geval dat er toch iets misloopt bij de productie, kunt u rekenen op een sterke garantieregeling.

Productontwikkeling met het oog op de gebruiker

Productontwikkeling is bij Polet geen ijdel woord. Nieuwe producten ontwerpen betekent voor ons een zoektocht naar extra voordelen voor de gebruiker. Zodat uw werk nog gemakkelijk wordt. En zodat u nog langer van uw gereedschap kan genieten. Onze revolutionaire glasvezelstelen gaan bijvoorbeeld tot tienmaal langer mee. En ook de befaamde Poletspade heb je voor het leven.

2 prijsklasses, 2 x kwaliteit

Een professional heeft andere eisen op vlak van gereedschap dan een sporadische hobbytuinier. Polet wil aan de verschillende eisen van ons uiteenlopende publiek voldoen. Daarom hebben we onze productie ingedeeld in 2 verschillende productlijnen, naargelang gebruikersfrequentie en budget.

  • Polet Professional: ons topassortiment voor de professionele gebruiker
  • Polet Premium: een lijn met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding voor prijsgevoelige kopers

Node counts

1