POWER SAC

Power Sac: praktische innovatie voor huis, tuin en bouw

De Polet Group verwelkomt trots het topmerk Power Sac dat duurzame oplossingen biedt voor huis, tuin en bouw.

Het idee achter Power Sac ontstond toen we zagen dat mensen verschillende soorten zakken gebruikten voor het vervoeren van afval. Denk maar aan aanhangwagens, vuilniszakken, PVC-bakken, wegwerpzakken enzovoort. Die waren vaak niet geschikt of werden niet op de juiste manier ingezet. Zo kwamen we op het idee om een assortiment te creëren dat aan deze behoeften zou voldoen.

De Power Sac Référence-collectie, functioneel en stevig dankzij de kracht van dubbel gelamineerde polypropyleen stof, met vier robuuste handvaten en een belasting tot 150 kg.

De Power Sac Professionnel-collectie tilt duurzaamheid naar een nieuw niveau met zakken gemaakt van gecoat, dubbel geweven polypropyleen en capaciteiten van 270 of 400 liter, geschikt voor een belasting tot 250 kg.

Beide collecties ondergingen tests onder toezicht van een gerechtsdeurwaarder.

MILIEUVRIENDELIJKE VEELZIJDIGHEID ALS ESSENTIE VAN POWER SAC

Niet enkel de functionaliteit, maar zeker de veelzijdigheid maken van Power Sac hét assortiment dat voldoet aan de behoeften van tuinliefhebbers, professionals en doe-het-zelvers. Naast hun praktische bruikbaarheid dragen ze dankzij hun productie uit polypropyleen ook bij tot een milieuvriendelijke omgeving.

Pagina's

Node counts

2