Click-PRO

Het Polet Click-PRO concept combineert de kwaliteit van de handgesmede gereedschappen van Polet Traditional met het gebruiksgemak van een clicksysteem.

Deze innovatieve gereedschappen worden hier in onze productie in Ardooie handgemaakt. Een mooi Made in Belgium verhaal dus. Ons assortiment click gereedschappen biedt een oplossing voor elke uitdaging in de tuin. En omvat oa schoffels, hakken, cultivator, graskant- en onkruidsteker, voegenkrabbers, bladharken en bezems.

Met 1 steel kan u een groot aantal gereedschappen combineren. Hierdoor bespaart u heel wat ruimte in uw garage, berging of tuinhuis.

De gereedschappen klikken vlot in of uit de steel dankzij de handige schuiver. Maar zitten tijdens het gebruik stevig vast. Om het gereedschap in de steel te klikken schuift u de knop naar achter, duw het gereedschap tot op het einde in de steel en laat dan de knop terug naar voren schuiven.

We hebben een aantal soorten stelen in verschillende lengtes beschikbaar. Zo heeft u steeds de juiste steel die bij het gereedschap past alsook de juiste lengte om ergonomisch te werken.

Het concept heeft een eigen logo en verpakkingsstijl. Hierdoor trekt het de aandacht in de winkelrekken en informeert tegelijkertijd de klant.

 

Pagina's

Node counts

2