Polet Group neemt toonaangevende firma in tuinafvalzakken over

Polet Group is verheugd de succesvolle overname aan te kondigen van de Franse firma Idées B Création met hun gekende merk Power Sac. Met deze strategische stap breidt deze Belgische groep van Polet, De Pypere en Dafco haar productaanbod uit en versterkt zij haar positie als een toonaangevende speler in Frankrijk.

Power Sac biedt innovatieve en duurzame oplossingen voor huis, tuin en bouw met een specialisatie in tuinafvalzakken. Deze firma past dan ook perfect bij de kernwaarden en het doel van de Polet Group. Het concept is een versterking van hun range ‘Cleaning & Storage’ producten en breidt het assortiment uit met een aantal nieuwe producten zoals houtblok tassen.
De overname stelt de groep dus in staat om haar klanten een uitgebreider assortiment van producten aan te bieden en haar aanwezigheid op de markt verder te versterken.

Door de overname zal Power Sac kunnen meegenieten van het sales en marketing team, het distributienetwerk en expertise van de volledige groep. Aan de andere kant zal de groep kunnen groeien in waardevolle kennis en ervaring van de firma in tuinafvalzakken, wat zal bijdragen aan de verdere ontwikkeling van hun productassortiment en klanttevredenheid.

Het nieuwe assortiment zal beschikbaar zijn in de Benelux in dit najaar.

De Polet Group kijkt er naar uit om het merk Power Sac te verwelkomen en samen te werken aan een succesvolle toekomst.

Node counts

2