Wie tuiniert er graag samen met de kinderen?

Zeg nu zelf, wat is er leuker dan samen met je kinderen de tuin onderhouden of samenwerken om een nieuw project te realiseren? Misschien wil je samen een nieuwe border of terras aanleggen, een vijver uitgraven of enkele nieuwe bomen planten.

Op dat moment heb je gereedschap nodig dat zowel bruikbaar als veilig is. De aangepaste gereedschappen van Gardening 4 Kids zijn daarom speciaal voor de jongsten onder ons ontworpen.

Speciaal voor kinderen

Kinderen en jonge tieners die willen meehelpen in de tuin willen natuurlijk ook kwaliteitsvol gereedschap. Een grote spade voor volwassenen is nog te zwaar en de spades van Junior Tools zijn al rap te klein. Daarom stellen we graag Gardening 4 Kids voor: een assortiment kwaliteitsvol gereedschap op maat van jonge tieners, om op een veilige manier mee te helpen in de tuin.

In het assortiment: een spade, schop, bladgritsel, hark, cultivator, hak, borstel, heksenbezem en enkele handgereedschappen

Ze zijn gemaakt van dezelfde kwaliteitsvolle materialen als hun volwassen tegenhangers, maar dan veel lichter en kleiner. Hierdoor liggen ze bij kinderen goed in de hand en zullen ze er met veel plezier mee aan de slag kunnen gaan.

Tuinieren is hip

Met de groeiende trend rond moestuinieren op scholen en de vierkante meter moestuintjes, staat tuinieren meer dan ooit in de belangstelling. Ideaal dus om de kinderen met gepast gereedschap thuis te laten experimenteren en oefenen.

 

Wil je graag aan de slag in de tuin met de kinderen? Kijk gerust verder naar het Gardening 4 Kids assortiment op onze website of bezoek een verdeelpunt bij jou in de buurt.

 

Node counts

1