Terras, oprit of pad onkruidvrij dankzij onkruidbranders

Bestrijd onkruid op een milieuvriendelijke en niet giftige manier op terras, oprit of paden. Voor grote oppervlaktes zijn er de onkruidbranders die je kan aansluiten op een gasfles. Opgelet wel steeds gebruiken met een veiligheidsklep of drukregelaar!


 

Hoe werkt het?

Brand even met de gasbrander over het onkruid op 5 à 10 cm afstand. De cellen van het onkruid barsten open en het onkruid zal verwelken. Het is niet nodig om het onkruid zwart te verbranden. Na een aantal behandelingen zal het wortelgestel van het onkruid aangetast zijn en afsterven.
 

Onkruidbrander met cartridge

Een onkruidbrander met cartridge beschikt vaak over een nauwkeurige brander, hiermee geef je onkruid een doeltreffende behandeling. Het is hierdoor zeer geschikt voor kleine oppervlakten, zonder dat je je goede gewassen per ongeluk meeneemt. Hij is voorzien van een ergonomische handgreep die zorgt voor een veilige bediening van de brander. De gasbrander wordt geleverd inclusief een gascartridge.

 

Wie er uiteindelijk voor kiest om onkruid te bestrijden door middel van een onkruidbrander, zal al gauw beseffen dat het zeer efficiënt werkt. Bij het manueel verwijderen van onkruid blijven er vaak sporen achter. Deze voorkomen dat het onkruid permanent verdwijnt. Interesse? Neem gerust een kijkje in ons aanbod.

 

Let op

Enkel voor gebruik in buiten lucht of goed verluchte ruimtes, op een veilige afstand van hittebronnen, open vuur of vonken. Gebruik de brander niet te dicht in de buurt van gebouwen, vuilnis en ontvlambare materialen zoals bijvoorbeeld ophoping van droge bladeren of verdroogd gras, coniferen met veel dode takken. Vermijd het gebruik in droge zomers, omdat te veel verdroogde planten het risico op brand verhogen. Hou steeds wat bluswater bij de hand tegen onvoorziene brand. De fabrikant is niet verantwoordelijk voor schade, in geval van verkeerd gebruik van de apparatuur.

 

 

Node counts

1