Tuinsproeiers

Hou uw tuin in topconditie

In de lente en zomer is het heerlijk vertoeven in de tuin. Gezellig met familie of vrienden genieten van een hapje, een drankje en de zon. Uiteraard is het buiten des te leuker als u een frisgroen gazon, een stralend bloembed of een gezonde moestuin heeft. Hiervoor is voldoende water een absolute noodzaak. Tuinsproeiers kunnen hier wonderen doen!

Automatische tuinsproeiers

Automatisch bewateren gaat via zwenksproeiers (voor rechthoekige gebieden) en ronddraaiende sproeiers (voor cirkelvormige zones). Die laatste tuinsproeiers zijn standaard uitgerust met een metalen voetstuk of pin, zodat ze netjes op hun plaats blijven staan. De sproeiers zijn gemaakt uit uitstekend materiaal (hoogwaardig plastic of metaal) en hebben altijd een regelbare straal.

Ontdek ons aanbod

Steekt u liever zelf de handen uit de mouwen? Dat kunt u aan de slag met een sproeipistool. Bekijk ook zeker ons aanbod tuinslangen en slangenhaspels. Of ga naar het overzicht van ons tuingereedschap of watergereedschap.

Tuinsproeiers en andere tuinproducten van Polet zijn verkrijgbaar in de meeste tuincentra en doe-het-zelfzaken in Vlaanderen.
 

 

Node counts

1