Bezems - vegers - vloerwissers

Handborstels

Het meest gebruikte handborsteltje voor dagelijks gebruik in huis is zeker en vast dat met haren van kokosvezels. Wil je een handborstel die ook geschikt is om buiten te gebruiken en in water, kies er dan een met PVC haren, die hebben ook een schurend effect.

De gereedschapborstel met extra plastic deel is speciaal ontwikkeld om gereedschappen schoon te maken: je verwijdert er gemakkelijk de aarde van het gereedschap mee en met de borstel schrob je de kleine vuilresten weg.

We bieden ook handborstels en vuilblikken in plastic aan, verzinkte vuilblikken en groenteborstels.

Zaalbezems

Om binnen te vegen gebruik je een zaalbezem; je hebt er met haren van PVC, kokos, elaston of een mix van arenga en elaston, in breedtes van 40 tot 100 centimeter.

Een speciaal model is de "balldozer"-bezem, met speciale uiteinden waardoor het vuil beter voor de bezem blijft liggen.

Straat- en terrasbezems

Straat- en terrasbezems worden gebruikt om grover vuil buiten op te vegen of om te schuren. Onze bezems hebben haren uit PVC of piassava; je vindt ze in een breedte van 29 tot 60 centimeter.

Vloertrekkers

Water opruimen, gaat het snelst met een goede vloertrekker, ook wel vloerwisser of aftrekker genaamd. Onze vloertrekkers zijn van Belgische makelij en van topkwaliteit! Die met zwarte rubber zijn voor dagelijks, algemeen huisgebruik, de rode rubber is bestand tegen olie, zuur en vet.

Voetroosters

Voor wie vaak met vuile voeten uit de tuin komt is een voetrooster wel heel handig. Tussen de twee stroken haren schuur je gemakkelijk de aarde en modder van je schoenen en laarzen.

Pagina's

Node counts

1